2 veckor!

 
Hej!
 
Igår var jag och Andreas på den sista Hobbitfilmen.  Herregud vilken bra film! Det enda som egentligen stör mig i dessa filmer är faktiskt animeringen av orcer, vättar och troll .. Den är lite för dålig i gämförelse med deras budget. Nåväl.. att få sitta på bion och känna att det är bara TVÅ veckor kvar tills jag får vara i detta fantastiska landet. . Wow säger jag bara. 
 
På bilden ovan som Är lånad från Google är Milford Sound som jag och Danny ska åka och turista i. Danny är alltså en kille från Montreal, Kanada som är i nya Zeeland nu. Vi kom i kontakt via Facebook där jag skrev på en backpacking sida och frågade ifall någon  ville mötas upp.. Sedan dess har vi pratat så gott som varje dag. Han anlände Den 5 december i Auckland.  Just nu befinner han sig i Paihia som ligger norr om Auckland! 
 
När jag anländer kommer jag stanna de första 4 dagarna på ett vandrarhem i centrala Auckland, gå på lite möten angående bank konto, skattenummer osv. Sedan! Sedan mina vänner börjar det! Jag ska åka norrut till Paihia och möta upp Danny. Tillslut få träffa honom!  Efter en dag eller två kommer vi förflytta oss mot Russell där vi kommer jobba på en gård - än så länge vet jag inte vad det är är typ av arbete och inte heller hur vi kommer bo.. men det kommer bli ett äventyr!  Ett fantastiskt äventyr!  
 
14 dagar kvar! 
Vi närmar oss verkligen.. resfebern börjar visa sig.