Dykning

Detta är min nya hobby. Det är så jävla roligt!

Har i nuläget dykt 6 gånger och det blir bättre för varje gång. Sist gång jag dök var för någon vecka sedan med Adam och Brittany. Adam visade oss några övningar under vattnet som vi skulle göra. Fylla upp masken med vatten o sedan blåsa ut det. Ta av masken och sätta på den igen,, ut med vattnet. Där stod vi på havets botten -säkert 10 meter ner och tog av oss masker. Haha sjukt. Vi gjorde även bakåtvolter i vattnet och när jag gjorde min så råkade jag sparka ut min regulator. Det vill säga min enda luftkälla. Men jag letade red på den och stoppade in den , blåste ut vattnet och var på banan igen. Helt iskallt! Instruktören Adam - man såg på honom hur stressad han blev när jag tappade regulatorn. Han var Påväg mot mig för att hjälpa till. Men jag behövde ingen hjälp. Han var jätteimpad.

Med detta sagt så ska jag gå och boka min open water kurs i dagarna. Det vill säga bli certifierad. Då får jag dyka ner till 18 meter. Dom har även en kombinerad kurs där man gör sin advanced. .då får man dyka ner till 30. Man får rabatt om man gör dom bägge tillsammans. Tror jag ska göra det.

Kommer kosta ca 7000 spänn men va fan.. jag har inte sparat såhär mycket pengar för att att bara sitta o hålla på dom. Spendera och njut!

Förhoppningsvis går allt vägen och jag får dyka ner till 30 på egen hand snart.