Första hela månaden, jobb och löpning

Jahapp...

Ja vad ska man säga? Min första hela månad 1-28 är över snart. Har vart hemifrån i 46 dagar idag. Dagarna går fort , håller mig aktiv dom flesta timmarna på dygnet.

Idag började jag dagen med att jobba i fyra timmar, trodde jag skulle städa rum men icke! Hamnade i tvättstugan idag igen o egentligen gör det ingenting. Arbetet vart lite annorlunda idag då jag en gång i timman skulle ta en stor vagn o dra igenom alla våningar o samla på mig smutsiga lakan o örngott från rummen som dom andra städade. Så fick ut o röra på mig en hel del ändå.. utöver detta så har jag fått vika och mangla örngott o lakan - antar att de e de jag kommer göra dom flesta dagarna - jag kommer kräkas på tvätt i slutändan! Hehe

På tal om tvätt så var det ju inte nog att ta hand om alla andras tvätt , Nope. Gör min egen tvätt idag också. Ligger just nu i torktumlaren. 8 dollar kostar det totalt för tvätt o torktumlare, tur att jag tvättar så himla sällan då. Min fräschhet samt hygien har sjunkit drastiskt på denna resan kan jag tillägga , hahaha . Usch , blir ibland allergisk mot mig själv! Kör alla kläder i samma maskin naturligtvis , det hade blivit väldigt dyrt att separera vitt o färgat osv.så allt blir lite mer missfärgat för var gång haha. Man vet aldrig hur kläderna ser ut när dom kommer ut .

Efter jobbet käkade jag lunch som bestod av ett paket snabbnudlar samt en varma koppen o ett glas vatten. Efter detta drog jag på mig mina träningskläder o drog mig ut i solen. Gick till en park som har en stor idrottsplan i mitten. Här gick jag och ibland sprang - runt runt runt. Minst 6 varv. Var ute i ca 1,5 timmar. Sitter faktiskt fortfarande i samma kläder o har inte ens duschat än då allt ligger i tvätten. Ser nig lika fräsch ut som jag känner mig. Men skönt att bara röra på sig! Det handlar inte om att få bra kondition eller bli vidare nyttig i längden. Nu ska här tamejfan brännas kalorier! Har inte ätit en enda liten bulle eller druckit cola sen innan danny stack.. så om jag bara fortsätter att röra på mig o äta som jag gör så kommer jag s art tillbaka till min ordinarie storlek haha .

Inte mycket nytt som hänt.. när jag var pålägg hem från löpningen så stod jag o väntade vid ett övergångsställe o från ingenstans kom en svart kille fram till mig o började snacka . Frågade vart jag var i från o sa "svart klär dig!" Han gissade på att jag var från Ryssland. Vilken förolämpning! Haha det blev grönt o jag började gå "are u single? " frågade han . "No, im sorry." Haha. Då vände han på klacken o gick iväg. Han sa att han inte trodde jag var det heller. Värst va komplimanger man får. Igår kom en man fram och gav mig sitt kort o ville att vi skulle ta en kaffe. Det kortet ligger numera i en soptunna men tack för ansträngningen!

Nää. Ska bli bättre på att ta kort o lägga upp åt er.
Puss