Ber om ursäkt

Hej 
 
 
Ja, jag slängde ju nyss upp ett litet inlägg men det var ett bra tag sedan jag skrev något innan dess. 
 
Mat. Mat är en stor del av att resa och upptäcka nya kulturer. 
Jag har i Canada provat en hel del nytt.. egentligen bara nytt om jag tänker efter..
 
● poutine .  Väldigt känt här i Quebec . Pommes frites med en typ av brunsås och smulad ost över. Samt toppning av eget val - jag tog bacon. Fantastiskt beroendeframkallande och fett, 
 
● rulle med vitlöksås och kyckling med sallad och picklade grönsaker. 
 
● rökt kött. Tror detta var fläskkött.  Detta serveras i bröd som en smörgås med ett berg av pommes vid sidan samt coleslaw. Inte min största favorit men helt okej.  Rätt så skämmigt kött med mycket fett runt kanterna samt senap på brödet. 
 
● riktig pizza.  Denna är inte alls som våran . Inte alls! Den är helt okej men smakar rätt så mycket som Billys panpizza.  Ost som blir i långa långa trådar när man ska ta en slice.  
 
● beaver tail.  Bäversvans alltså .  Nybakat wienerbröd med någon slags smörkräm på och typ  krossad daim choklad på. Väldigt sött men åååh så gott. 
 
● red valvet cake. Jag har alltid haft en fascination för denna kaka som är knallröd med vit fyllning. Tyvärr bara vanlig tårtbotten färgad med karamelöfärg . Besviken. 
 
● Alla flingor!   Provat lucky charms, captain chrush och french toast chrunsh med smak av lönnsirap. Socker till frukost men oj så skoj att få prova! 
 
Jag har lagt på mig några kilo här kan jag lova  . Ska bättra mig framöver. Men det är svårt när man blir bjuden , kan ju inte tacka nej. Hehe
 
Puss!