Bästaste

Den här lilla krabaten var svår att släppa taget om efter jag hållt i henne!

Så mjuk! Men något som var ännu mjukare var dom pluttiga känguruna! Dom ligger nedpackade och inlindade i bubbelplats i väskan redo för Sverige!

Åkte ut till djurparken runt 09 imorses med hjälp av buss. Det var grått på himlen och duggade lite till och från vilket var skönt. Bättre det än för varmt!

En liten mini djurpark med massor fåglar, en himlans massa koalor och kängurus!

Man fick gå in i en stor stor inhägnad där alla kängurus bodde och man fick klappa och gå runt precis som man själv ville! En liten försökte äta upp armbandet jag fick av mamma. Dom var så tama så dom kom fram och sniffade på dig, lade sina tassar i ditt knä och tittade på dig. Riktigt riktigt söta!

dom hade även lite ormar , ödlor och sådana som jag inte har en aning vad dom heter på svenska... ehm... den lever i vatten, har näbb, tassar och en svans som en bäver. Det där konstiga djuret ni vet!

Gick runt här en i några timmar med ett stort leende på läpparna !
Kostade ca 40 dollar inträde samt foto med koala. Sedan 12 dollar med buss tur och retur. Dom bäst spenderade pengarna på tre veckor!

Om en timma ungefär ska jag bege mig mot öl cafét från igår och möta upp Grayson med vänner för en drink eller två. Han ska iväg tidigt i morgon så han kommer nog inte vara med hela kvällen så vi får se hur länge jag stannar .

Haha han berättade igår att han brukade jobba som strippa för några år sedan. Jag svarade "ah du tjänade ganska bra då va?" Svaret - nej, bara 30 dollar i timman. Ca 180 spänn med andra ord. "Baraaa". Jenny satte i halsen och förstod att han numera tjänar mycket bättre och baserat på att han jobbar i kostym, har en jäääättefin bil samt äger två hus precis på kusten så.. ja. Kul för honom haha.

Ehm vad mer... åt min pasta till lunch och jag är alltid lite omotiverad till att laga den men när jag väl äter den så är det gott. Idag var det bara skruvmakaroner med bönor och en dressing. Men det är faktiskt gott.

imorgon åker jag vidare med Greyhound upp mot Noosa för en vecka eller så. Ska tydligen vara väldigt fint där och bra surfing höhö om man nu vill pröva :p hoppas isåfall vädret är bättre där än här. Ytterligare 14 mil norrut är det.

Bussarna har fritt wifi, uttag, AC , toaletter osv . Så riktigt bra transport! Det blir fint det.

Pussar!